2 Ιαν 2012

Διαμονή στον Άγιο Πέτρο


Για κάποιον που θέλει να επισκεφτεί τον Πάρνωνα για λίγες μέρες οι επιλογές πλέον είναι πολλές. Οι ξενώνες σχεδόν σε όλα τα χωριά της περιοχής, το καταφύγιο για τις μεγάλες παρέες αλλα και το ελεύθερο κάμπινγκ για τους πιο περιπετειώδεις σε εξαιρετικές τοποθεσίες. Σε αυτή τη δημοσίευση θα αναφερθούμε στην διαμονή σε ξενώνα και ειδικά στον Άγιο Πέτρο.
Ο Άγιος Πέτρος αποτελεί πολύ καλή επιλογή για διαμονή για αυτούς που μέσα σε 2 30 ώρες θέλουν βρίσκονται στον προορισμό τους, ένα γραφικό μεγάλο χωριό οπού θα βρούν να φάνε, να πιούν καφέ και να ψωνίσουν. Για αυτούς που θέλουν να είναι κοντά σε πολλές απο τις φυσικές ομορφιές του Πάρνωνα και θέλουν να επισκεφτούν την Μαλεβή ή να ανέβουν στο οροπέδιο του Πάρνωνα! Ο Άγιος Πέτρος αυτή τη στιγμή διαθέτει 2 επιλογές.
 Η μία είναι το ξενοδοχείο Πάρνων, το οποίο άρχισε να λειτουργεί τη δεκαετία του 60 καθιστώντας τον Άγιο Πέτρο το μοναδικό χωριό της περιοχής με τουριστικό κατάλυμα. Στα τέλη της δεκαετίας του 90 και ενω πλέον ο τουρισμός στη περιοχή άρχισε να διαφοροποιείται και να ζωντανεύει το κτίριο έμοιαζε έκτος τόπου και χρόνου και έτσι ο σύλλογος «Άγιος Πέτρος» Αγιοπετριτών Αττικής το ανακαίνησε πλήρως και ξεκίνησε την λειτουργία του το 2001. Σήμερα διαθέτει 22 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και μεγάλη σάλα με τζάκι.

Η άλλη επιλογή είναι ο ξενώνας Μαλεβός, ένα συγκρότημα απο 4 πετρόχτιστες μεζονέτες με τζάκι και πανοραμική θέα που φιλοξενουν 2-5 άτομα η κάθε μία.

Περισσότερες πληροφορίες
Πάρνων   http://www.hotelparnon.gr/
Μαλεβός (2792031155, 6945377328)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου